Overslaan en naar de inhoud gaan

Handbalsters Nusser en Smits naar drielandentoernooi

Geplaatst opmaandag 29 maart 2021 - 17:30

Bondscoach Emmanuel Mayonnade heeft twee Limburgse speelsters in zijn selectie voor het aankomend drielandentoernooi opgenomen.

Larissa Nusser uit Born en Inger Smits uit Geleen reizen medio april met het team naar Kroatië, waar de handbaldames twee oefenduels spelen in de aanloop naar de Olympische Spelen.

Van Kreij
De Venrayse speelster Harma van Kreij ontbreekt in de 18-koppige groep. De afgelopen interlands maakte zij wel deel uit van de selectie, waarin 118-voudig international Yvette Broch juist terugkeert.

Kroatië en Brazilië
Nusser en Smits, wereldkampioenen in 2019, spelen met Nederland op 14 april tegen Kroatië, een dag later worden de degens gekruist met Brazilië. De trainingsstage duurt tot 21 april. Na terugkomst uit Kroatië traint de selectie op Papendal.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen