Overslaan en naar de inhoud gaan

Handbalsters BFC verliezen van topper Dalfsen

Geplaatst opdonderdag 15 maart 2018 - 22:21

De handbalsters van BFC hebben in de kwartfinale van de NHV-beker verloren van bekerhouder Dalfsen. In Dalfsen leed de tweede divisionist uit Beek een 40-19 nederlaag.

Het team van trainster Karin Damoiseaux was zonder veel illusies naar Dalfsen gereisd, maar kwam tegen alle verwachtingen in met 1-3 voor tegen de eredivisionist. BFC maakte veel technische fouten, maar speelde een goede eerste helft. Bij rust stond de ploeg met 19-11 achter.

Leuke dingen
Na de hervatting wisselde BFC met grote regelmaat en alle speelsters kwamen aan bod. De ploeg liet leuke dingen zien op het veld, maar Dalfsen strafte fouten van BFC meedogenloos af.

'Klein Duimpje BFC' verloor met 40-19 van de reus. "Spelen tegen zo'n ploeg is toch een bijzondere ervaring!", aldus de trainster.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen