Overslaan en naar de inhoud gaan

Handballers V&L maatje te klein voor landskampioen

Geplaatst opzaterdag 4 april 2015 - 21:25

De handbalvrouwen van V&L verloren zaterdagavond in sporthal Glanerbrook verdienstelijk met 26-38 van viervoudig landskampioen Dalfsen.

Inger Smits scoorde namens Dalfsen elf keer. Zij begon op 6-jarige leeftijd met handballen bij V&L. In Geleen zijn ze haar nog niet vergeten. Zij werd na afloop gehuldigd door de voorzitter van V&L. Smits gaat in Duitsland handballen bij Bundesliagaclub VFL Oldenburg.

Rozestraten
Bij V&L speelde Maxime Rozestraten een sterke partij. In de slotfase scoorde zij een paar prima treffers. Rozestraten stopt aan het einde van dit seizoen. Coach Edwin Janssen was tevreden ondanks de forse nederlaag. De coach sprak lyrisch over de tegenstander. "Zij maken alles af en kijk eens naar hun bank. Zij worden op geen enkel moment zwakker als ze wisselen."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Vrouwen V&L lopen bekerfinale mis
Inger Smits verruilt landskampioen voor Duits avontuur
Opnieuw pak slaag voor handbalvrouwen V&L
Handbalsters V&L walsen over DSVD heen
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen