Overslaan en naar de inhoud gaan

Handballers van Lions blijven maar winnen

Geplaatst opzaterdag 2 april 2016 - 21:06

De handballers van OCI-Lions zijn ook na negen speelronden in de kampioenspoule nog zonder puntverlies. Laagvlieger Quintus werd zaterdagavond in Fitland XL met 36-23 teruggewezen.

De formatie uit Sittard-Geleen blijft door de zege vanzelfsprekend koploper.

Brutaal
De thuisploeg had twintig minuten nodig om op stoom te komen. Quintus nam zelfs brutaal een 12-11 voorsprong. Lions leek tot dan nog niet helemaal bij de les.

Wisselen
Dat veranderende toen Monique Tijsterman ging doorwisselen. De laatste tien minuten scoorden de bezoekers niet meer en mede door drie treffers van Kay Smits stond het bij rust 18-12.

Afstraffing
In het tweede bedrijf kwamen daar nog eens vijf treffers bij waardoor het verschil opliep tot elf: 23-12. Een monsterscore leek in het verschiet te liggen, maar de landskampioen werd toch weer wat gemakzuchtiger. Een echte afstraffing bleef Quintus daarom bespaard: 36-23.

Foto: Leon Zinken

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Lions verspeelt koppositie door nederlaag
Lions met monsterzege naar halve finale van beker
Monique Tijsterman jaar langer coach Lions
Lions klopt Emmen met ruime cijfers
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen