Overslaan en naar de inhoud gaan

Handballers slopen keuken als voorbereiding op titelstrijd

Geplaatst opvrijdag 4 juni 2021 - 18:08

Een aantal handballers van Lions heeft een bijzondere voorbereiding richting de finalewedstrijden tegen Aalsmeer achter de rug: de sloop van een keuken.

Toen doelman Luuk Hoiting hoorde dat vrijwilliger Hélène Kallen in haar nieuwe huis in Geleen wel wat hulp kon gebruiken bedacht hij zich geen moment.

Werkhandschoenen
Via de groepsapp van de handballers van de Sittardse club meldde zich meteen een aantal spelers om de werkhandschoenen aan te trekken. Gezamenlijk werd de oude keuken en badkamer met vereende krachten uit het huis gesloopt.

Video: L1

Schuurs helpt ook mee
Ook assistent-trainer Lambert Schuurs meldde zich in werkkleding. Schuurs hamerde alle tegels van de badkamermuur. Ivo Steins vindt het de normaalste zaak van de wereld dat de handballers de handen uit de mouwen steken: "Ik zou het zelf ook heel erg fijn vinden als mensen mij komen helpen. Als ik dat voor bekenden kan doen, dan doe ik dat heel erg graag."

15 jaar vrijwilliger
Hélène Kallen is al meer dan 15 jaar vrijwilliger bij de club. Eerst bij Sittardia en daarna bij het eerste team van Lions. "Ik ken de meeste jongens van kleins af aan. Het is geweldig dat ze nu direct voor mij klaar staan", vertelt Kallen.

Klaar voor Aalsmeer
Dat de sloopwerkzaamheden zo vlak voor de belangrijke finalewedstrijden tegen Aalsmeer plaatsvinden vindt doelman Hoiting geen probleem. "We hebben de afgelopen tijd hard getraind, hebben ons werk gedaan. We zijn klaar voor de clash met Aalsmeer. Dit geeft ook wel weer een gevoel van teambuilding."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen