Overslaan en naar de inhoud gaan

Handballers Lions winnen ook bij Sporting Pelt

Geplaatst opzaterdag 16 november 2019 - 22:21

De handballers van Lions hebben geen fout gemaakt op bezoek bij Sporting Pelt: 28-30.

De Belgisch-Limburgse club zette OCI-Lions op achterstand in de beginfase maar de Sittardse ploeg herpakte zich snel en liep weg bij Pelt (2-7), dat eveneens play-off aspiraties heeft. Bij rust leidde Lions met 11-13.

Limburger bij de concurrenten
Veel ogen waren gericht op de 34-jarige Gelener in Neerpeltse dienst, Bart Köhlen. Hij scoorde met regelmaat, maar kon niet voorkomen dat Lions de punten mee nam naar Nederlands-Limburg.

In de tweede helft probeerde Sporting Pelt het wel, maar steeds werd een Belgische treffer gevolgd door een treffer van het team van coach Christoph Jauernik. Zodoende leek Sporting lang niet dichterbij te komen. Maar na 19-24 en met nog een kwart wedstrijd te gaan verkleinde de thuisclub de achterstand en kwam tot op één treffer bij 27-28.

In de resterende twee minuutjes stelde Lions orde op zaken en via een strafworp (bij 27-30) werd de eindstand bereikt. Lions komt qua punten naast koploper Bocholt, maar heeft één wedstrijd meer gespeeld.

Zondagmiddag komt de andere Nederlands-Limburgse club in de BeNe-League in actie. Het Panningse Bevo gaat op bezoek bij Volendam.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Advertentie
'Ik wil iets terug doen voor de maatschappij’

Envida mag zich gelukkig prijzen met de bijna 1.000 vrijwilligers die zich iedere dag met hart en ziel inzetten voor onze bewoners. Hartelijk dank daarvoor!

Zoekt u een zinvolle dagbesteding, voelt u zich aangetrokken tot de zorg en wilt u onze bewoners een dag met een gouden randje bezorgen? Denk dan eens na over vrijwilligerswerk bij Envida. U ondersteunt ons om onze bewoners een zo prettig mogelijke woonsituatie te bieden. Dit kan bijvoorbeeld door het creëren van gezelligheid in de huiskamer, als begeleider bij een wandelgroep, maar ook door mee te helpen in het restaurant.

Als u interesse heeft in vrijwilligerswerk bij Envida, kunt u contact opnemen met het woonzorgcentrum van uw voorkeur. Onze collega’s zullen met u de mogelijkheden bespreken.

Bekijk hier alle mogelijkheden
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen