Overslaan en naar de inhoud gaan

Handballers Lions ondanks verlies toch in race om landstitel

Geplaatst opzaterdag 28 april 2018 - 21:02

OCI Lions heeft in de kampioensgroep van de handbaleredivisie met 31-37 van Volendam verloren. De ploeg is ondanks het verlies zeker van de eindronde van de strijd om de landstitel.

De bezoekers uit Noord-Holland kwamen in de Stadssporthal in Sittard al snel op 0-3, maar de mannen van Mark Schmetz trokken de stand binnen korte tijd in evenwicht.

Gelijk op
Daarna ging de stand gelijk op, maar in het tweede deel van de eerste episode kwam Lions met drie doelpunten voor. Volendam vocht terug, kwam weer gelijk en de twee ploegen bereikten met een 18-18 stand de rust.

Achterstand
Na de hervatting kwam Volendam op voorsprong en sloeg een gat van drie treffers.
Lions probeerde de achterstand weg te werken, maar bleek daartoe niet in staat. De Volendammers liepen steeds verder weg en sloten de wedstrijd af met een 31-37 overwinning.

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een coole airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de coole airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen