Overslaan en naar de inhoud gaan

Handballers Lions ondanks verlies toch in race om landstitel

Geplaatst opzaterdag 28 april 2018 - 21:02

OCI Lions heeft in de kampioensgroep van de handbaleredivisie met 31-37 van Volendam verloren. De ploeg is ondanks het verlies zeker van de eindronde van de strijd om de landstitel.

De bezoekers uit Noord-Holland kwamen in de Stadssporthal in Sittard al snel op 0-3, maar de mannen van Mark Schmetz trokken de stand binnen korte tijd in evenwicht.

Gelijk op
Daarna ging de stand gelijk op, maar in het tweede deel van de eerste episode kwam Lions met drie doelpunten voor. Volendam vocht terug, kwam weer gelijk en de twee ploegen bereikten met een 18-18 stand de rust.

Achterstand
Na de hervatting kwam Volendam op voorsprong en sloeg een gat van drie treffers.
Lions probeerde de achterstand weg te werken, maar bleek daartoe niet in staat. De Volendammers liepen steeds verder weg en sloten de wedstrijd af met een 31-37 overwinning.

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiƫnten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiƫnt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen