Overslaan en naar de inhoud gaan

Handballers Lions naar bekerfinale

Geplaatst opvrijdag 24 april 2015 - 9:31

De handballer van OCI-Lions uit Geleen hebben zich geplaatst voor de bekerfinale. De ploeg won donderdagavond in een Limburgse halve finale met 32-25 van Bevo uit Panningen.

Het is de derde bekerfinale op rij voor OCI/Lions en ook de derde keer dat Kras Volendam daarin de tegenstander is. De Geleense ploeg hoopt dat de derde keer scheepsrecht is. De vorige twee finales werden gewonnen door de ploeg uit Noord-Holland. "Volendam was altijd een angstgegner voor ons, maar we hebben inmiddels bewezen hen ook te kunnen verslaan", aldus Lions-coach Monique Tijsterman.

Triple in zicht
Door het halen van de bekerfinale houdt Lions zicht op de triple. Eerder dit seizoen won de club de BENE-League en het is ook nog in de race om het landskampioenschap.

De finale tussen OCI-Lions en Volendam wordt gespeeld op Hemelvaartsdag, 14 mei.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Lions verslaat Bevo in handbalderby
Lions verslaat Bevo in finale BENE-League
Limburgse derby in halve bekerfinale
Lions wint derby van Bevo
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen