Overslaan en naar de inhoud gaan

Handballers BFC. Lions 2 en Bevo 2 verliezen, winst Venlo

Geplaatst opzondag 11 maart 2018 - 9:39

De handballers van BFC hebben in Arnhem met 30-26 verloren van DFS. Bij rust stonden de mannen uit Beek met 12-13 voor.

BFC begon in Arnhem goed aan de wedstrijd en kwam met 4-5 voor. De ploeg wist die voorsprong tot halverwege de wedstrijd vast te houden.

Vijf minuten na rust kwam DFS voor, maar met nog een kwartier te spelen was de stand met 20-20 in evenwicht. DFS kwam opnieuw voor en BFC kon het verschil tot vijf minuten voor het einde tot twee doelpunten beperken. In de slotminuten sloeg DFS alsnog toe.

De handballers van Cabooter Venlo gingen op bezoek bij Hellas in Den Haag en wonnen met 26-31. Halverwege de wedstrijd stonden de mannen van William Gommans al met 11-14 voor. De reserves van Lions speelden in Waalwijk tegen Red Rag Tachos. Lions verloor met 33-24

Ook het tweede team van Bevo kon de laatste wedstrijd in de eredivisie niet winnen. In Houten was Stipt met 32-20 te sterk voor de mannen uit Panningen.

AJ Sports/Hellas 26 Cabooter/Venlo 31 Stipt/Houten 32 Herpertz Bevo 2 20 ARBO Rotterdam 22 DEF-Fire/Aristos 23 Red-Rag/Tachos 33 OCI-Lions 2 24 DFS Arnhem 30 Smezo BFC 26

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen