Overslaan en naar de inhoud gaan

Handballers BFC. Lions 2 en Bevo 2 verliezen, winst Venlo

Geplaatst opzondag 11 maart 2018 - 9:39

De handballers van BFC hebben in Arnhem met 30-26 verloren van DFS. Bij rust stonden de mannen uit Beek met 12-13 voor.

BFC begon in Arnhem goed aan de wedstrijd en kwam met 4-5 voor. De ploeg wist die voorsprong tot halverwege de wedstrijd vast te houden.

Vijf minuten na rust kwam DFS voor, maar met nog een kwartier te spelen was de stand met 20-20 in evenwicht. DFS kwam opnieuw voor en BFC kon het verschil tot vijf minuten voor het einde tot twee doelpunten beperken. In de slotminuten sloeg DFS alsnog toe.

De handballers van Cabooter Venlo gingen op bezoek bij Hellas in Den Haag en wonnen met 26-31. Halverwege de wedstrijd stonden de mannen van William Gommans al met 11-14 voor. De reserves van Lions speelden in Waalwijk tegen Red Rag Tachos. Lions verloor met 33-24

Ook het tweede team van Bevo kon de laatste wedstrijd in de eredivisie niet winnen. In Houten was Stipt met 32-20 te sterk voor de mannen uit Panningen.

AJ Sports/Hellas 26 Cabooter/Venlo 31 Stipt/Houten 32 Herpertz Bevo 2 20 ARBO Rotterdam 22 DEF-Fire/Aristos 23 Red-Rag/Tachos 33 OCI-Lions 2 24 DFS Arnhem 30 Smezo BFC 26

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen