Overslaan en naar de inhoud gaan

Handballers Bevo verspelen voorsprong tegen Aalsmeer

Geplaatst opzaterdag 20 maart 2021 - 20:48

De handballers van Herpertz/Bevo hebben in de HandbalNL League van Aalsmeer verloren.

In De Heuf in Panningen versloegen de Noord-Hollanders het team van coach Jo Smeets met 24-28. Bij rust stond Bevo met 15-14 voor.

Voorsprong
Bevo had het moeilijk in de aanvangsfase, stond al snel met 0-3 achter, maar kwam sterk terug en werkte de achterstand weg. Daarna hielden de teams elkaar korte tijd in evenwicht. In de 18de minuut kwam Bevo op voorsprong (10-9) en sloegen de mannen uit Panningen een gat van drie treffers. Aalsmeer wist dat gat in de resterende minuten van de eerste helft nagenoeg te dichten. Bij rust was de stand 15-14.

Tweede helft
Direct na de hervatting kwam de koploper van de HandbalNL League op gelijke hoogte. Bevo liep daarna uit tot 20-17, maar de voorsprong slonk en met nog dertien minuten te spelen maakte Aalsmeer gelijk (22-22). Tien minuten voor het einde kwam Aalsmeer op voorsprong en sloeg een gat van vier treffers. Dat verschil konden de Noord-Limburgse handballers niet meer wegwerken.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen