Overslaan en naar de inhoud gaan

Handballers Bevo strijden om Supercup

Geplaatst opvrijdag 26 september 2014 - 11:13

De eredivisieploeg van Targos Bevo uit Panningen staat zaterdag tegenover het team van Kras/Volendam. Inzet van het duel is de Supercup.

Trainer Martin Vlijm van regerend landskampioen Bevo kan een beroep doen op een vrijwel fitte selectie. "Het is maar een kleine prijs, maar we willen hem heel graag winnen", zegt de oefenmeester in de Limburgse kranten. De wedstrijd tegen de bekerwinnaar uit Noord-Holland begint om 16.00 uur in Sporthal De Heuf in Panningen.

Vrouwen
Eerder op de middag (13.30 uur) is in dezelfde sporthal de wedstrijd bij de vrouwen tussen Dalfsen en Hellas. Voormalig Bevo-speelsters Fenne Rijks en Angela Steenbakkers komen nu in actie voor Dalfsen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Bevo pakt Supercup in eigen huis
Bevo verliest in België
Lions 2 wint bekerderby ruim van Bevo 2
Bevo verliest EHF Cup duel in Slowakije
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen