Overslaan en naar de inhoud gaan

Handballers Bevo strijden om Supercup

Geplaatst opvrijdag 26 september 2014 - 11:13

De eredivisieploeg van Targos Bevo uit Panningen staat zaterdag tegenover het team van Kras/Volendam. Inzet van het duel is de Supercup.

Trainer Martin Vlijm van regerend landskampioen Bevo kan een beroep doen op een vrijwel fitte selectie. "Het is maar een kleine prijs, maar we willen hem heel graag winnen", zegt de oefenmeester in de Limburgse kranten. De wedstrijd tegen de bekerwinnaar uit Noord-Holland begint om 16.00 uur in Sporthal De Heuf in Panningen.

Vrouwen
Eerder op de middag (13.30 uur) is in dezelfde sporthal de wedstrijd bij de vrouwen tussen Dalfsen en Hellas. Voormalig Bevo-speelsters Fenne Rijks en Angela Steenbakkers komen nu in actie voor Dalfsen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Bevo pakt Supercup in eigen huis
Bevo verliest in België
Lions 2 wint bekerderby ruim van Bevo 2
Bevo verliest EHF Cup duel in Slowakije
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen