Overslaan en naar de inhoud gaan

Handballers Bevo stevig onderaan in kampioensgroep

Geplaatst opzaterdag 28 april 2018 - 22:31

De handballers van Herpertz Bevo hebben in eigen huis van Fiqas Aalsmeer verloren. In Panningen eindigde het duel in de kampioensgroep zaterdagavond in 27-28 voor de Noord-Hollanders.

De wedstrijd tussen de Bevo en Aalsmeer ging vanaf het beginsignaal gelijk op. Nu eens stond Bevo voor, dan weer de bezoekers, maar het verschil tussen de twee teams was nooit meer dan twee treffers.

Onnodig gemist
Bevo
had de overwinning in eigen hand, maar miste in de tweede helft onnodig veel kansen. De wedstrijd in 'De Heuf' was stevig, maar bleef fair.

Door de nederlaag tegen Aalsmeer en de overwinning van Volendam op Lions blijft Bevo laatste in de kampioensgroep.

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen