Overslaan en naar de inhoud gaan

Handballers BEVO hervatten Handbal NL-competitie met zege

Geplaatst opzaterdag 6 maart 2021 - 21:13

De handballers van Herpertz/Bevo zijn de hervatting van de competitie in de Handbal NL-League met een overwinning begonnen. In Panningen versloegen zij Quintus met 29-22.

De bezoekers uit Kwintsheul begonnen goed aan de wedstrijd en kwamen al snel op een 0-2 voorsprong. Na ruim tien minuten was de stand in de Heuf in Panningen met 4-4 weer in evenwicht. De mannen van coach Jo Smeets sloegen daarna een gat van 4 doelpunten en gingen met 15-11 rusten.

Video: L1

Afstand
In het tweede deel van de wedstrijd bleef het verschil lang vier treffers, maar een kwartier voor het einde nam Bevo meer afstand van de mannen uit het Westland en stuurde Quintus met een 27-22 nederlaag naar huis.

Strijd om landstitel
In de Handbal NL League strijden naast Herpertz/Bevo Kembit Lions, Hurry Up, Volendam en Aalsmeer om het landskampioenschap. Quintus is voor de verkorte competitie toegevoegd, maar doet buiten mededinging mee aan de verkorte competitie met de vijf Nederlandse ploegen uit de BeNe-League.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen