Overslaan en naar de inhoud gaan

Handballers Bevo en Lions in kwartfinale beker

Geplaatst opdonderdag 20 februari 2020 - 22:52

De handballers van Herpertz Bevo en Kembit Lions hebben zich donderdag geplaatst voor de kwartfinale in de beker

De mannen van Bevo uit Panningen waren in eigen huis te sterk voor Quintus dat met 37-19 werd geklopt. Lions had evenmin moeite met de handballers van Houten die thuis niet verder kwamen dan 17-38.

Sterkste

Bevo liet er vanaf het begin geen twijfel over bestaan wie het sterkste was en gaf de tegenstander uit Kwintsheul al snel het nakijken.

Ook de overwinning van Lions kwam geen moment in gevaar. Vorige week zaterdag speelde de ploeg uit Sittard-Geleen ook al tegen Houten, maar toen ging het minder gemakkelijk. Al pakte Lions toen ook de winst.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen