Overslaan en naar de inhoud gaan

Handballers Bevo delen punten met koploper Bocholt

Geplaatst opzaterdag 7 december 2019 - 21:26

De handballers van Herpertz/Bevo hebben in eigen huis gelijkgespeeld tegen koploper Bocholt.

Na tweemaal dertig minuten stond 30-30 op het scorebord en hielden beide ploegen een punt over aan een spannende wedstrijd.

14-14 halverwege
Bevo kwam in de beginfase met 3-1 voor maar zag de koploper in de BeNe-League terugkomen. Na 4-4 waren de twee teams aan elkaar gewaagd. Tegen het einde van de eerste helft kwam Bocholt met twee doelpunten voor, maar die achterstand werkte het team van trainer Jo Smeets weg. Met 14-14 werd de eerste helft afgesloten.

Over en weer
Ook in de tweede helft deden de handballers uit Panningen niet onder voor het Belgische team. Over en weer werd gescoord. Drie minuten voor tijd was de stand met 29-29 nog steeds in evenwicht.

Sensatie in de lucht
Even hing een sensatie in de lucht toen de thuisploeg met 30-29 voor kwam. In de slotfase trof Bocholt nog doel en sleepte daarmee een punt in de wacht.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen