Overslaan en naar de inhoud gaan

Handballer Köhlen topscorer BENE-League

Geplaatst opvrijdag 22 maart 2019 - 21:11

Bart Köhlen is topscorer geworden in de BENE-League.

De linkshandige Gelener scoorde 144 keer voor zijn team Initia Hasselt. Damian Kadziora van het Belgische Achilles Bocholt scoorde zes treffers minder.

Tiende
Opvallend, want Hasselt eindigde pas als tiende (van de twaalf ploegen) in de eindstand. De Belgische clubs Bocholt en Visé, Lions uit Sittard en Aalsmeer plaats(t)en zich voor de Final Four, het finale weekend van de BENE-League dat eind deze maand in Antwerpen wordt gespeeld.

V&L
Köhlen speelde in (Nederlands-)Limburg bij V&L Geleen, totdat hij aan het begin van het seizoen 2006-2007 overstapte naar Belgisch-Limburg.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen