Overslaan en naar de inhoud gaan

Handbalinternationals door blessure niet naar toernooi

Geplaatst opdinsdag 3 april 2018 - 16:43

De Limburgse handbalinternationals Luc Steins en Jorn Smits missen het vierlandentoernooi met de Nederlandse handbalploeg.

Beide spelers zijn geblesseerd. Ook Jeffrey Boomhouwer laat het toernooi aan zich voorbijgaan. Bevo-speler Robin Jansen is een van de vervangers.

Het vierlandentoernooi in Houten is een goede voorbereiding voor Oranje op de WK-playoff wedstrijden in juni tegen Zweden. Het toernooi begint woensdag en eindigt zaterdag. Oranje A, Oranje B, Japan en IJsland spelen mee.

In Oranje spelen zes Limburgers: Jasper Adams, Joris Baart, Evert Kooijman, Toon Leenders, Kay Smits, Ivo Steijns en Robin Jansen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen