Overslaan en naar de inhoud gaan

Handbalinternational Ivar Stavast vijf weken uitgeschakeld

Geplaatst opzaterdag 7 november 2020 - 15:26

Handballer Ivar Stavast is vijf weken uitgeschakeld. De 22-jarige spelmaker van HC Elbflorenz Dresden én het Nederlands team heeft zijn duim gebroken.

Dat maakte hij zelf via sociale media bekend.

Eerste training
Tijdens de eerste training van Oranje op dinsdag kwam Stavast ongelukkig ten val. Daarbij brak de middenopbouwer zijn duim en moest naar het ziekenhuis. In het Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede werd de voormalig speler van Lions geopereerd.

"Ik had me deze interlandperiode anders voorgesteld", zo laat Stavast via Facebook weten. "Maar de operatie is geslaagd." Stavast gaat vanaf nu aan de slag voor een snel herstel.

Vijf weken
Door de breuk van zijn duim ontbrak Stavast eerder deze week tijdens het EK-kwalificatieduel van Nederland tegen Turkije. De oud-speler van Lions is minstens vijf weken uitgeschakeld.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen