Overslaan en naar de inhoud gaan

Handbalderby afgelast vanwege coronabesmettingen

Geplaatst opdonderdag 27 januari 2022 - 11:13

De Limburgse handbalderby tussen Herpertz Bevo Hc en Kembit-Lions gaat niet door. Bevo heeft vier coronabesmettingen in het team.

Het duel in de BENE-League stond voor zaterdagavond gepland in Panningen.

Publiek
De wedstrijd tussen de twee Limburgse handbalploegen zou weer het eerste duel zijn met publiek. Door de versoepeling van de coronamaatregelen zijn toeschouwers weer welkom bij sportwedstrijden. Het duel wordt op een later moment ingehaald.

BENE-League
De handballers van Lions staan op de tweede plek in de BENE-League, op twee punten achterstand van koploper Bocholt. Bevo staat op de negende plek. Eerder dit seizoen won Lions de derby in Sittard-Geleen met 32-21.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen