Overslaan en naar de inhoud gaan

Handbal Venlo/Swift 2000 wint bij terugkeer in Roermond

Geplaatst opzaterdag 1 oktober 2016 - 20:54

De mannen van combinatieteam HandbaL Venlo/Swift 2000 hebben zaterdagavond in Roermond overtuigend gewonnen van Aristos uit Amsterdam. 27-22.

De Venlo/Roermond-combinatie speelde voor het eerst dit seizoen in de Jo Gerrishal waarmee het eredivisiehandbal na zestien jaar weer terugkeerde in Roermond.

Achterstand
Het leek er overigens lange tijd op dat de terugkeer naar de bisschopsstad geen zege zou opleveren voor de thuisploeg. Bij rust waren het namelijk nog de Amsterdammers die met 11-14 aan de leiding gingen.

Overwinning
In de tweede helft wist de thuisploeg dat echter om te draaien. Aan de hand van een sterke verdediging en de uitblinkende doelman Sjoerd Kurvers kwam HandbaL Venlo/Swift 2000 steeds beter in de wedstrijd. Dat resulteerde uiteindelijk in een verdiende 27-22 zege.

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Handbal Venlo/Swift 2000 doet zichzelf te kort
Handbal Venlo/Swift begint met zege in degradatiepoule
Handbalcombi Venlo/Swift speelt slotwedstrijd gelijk
Handballers Venlo/Swift delen punten in Houten
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen