Overslaan en naar de inhoud gaan

HandbaL Venlo te sterk voor V&L

Geplaatst opzaterdag 25 januari 2020 - 23:43

Handbal Venlo heeft de derby in Geleen tegen V&L met ruime cijfers gewonnen en heeft de koppositie gepakt.

Na 60 minuten stond de 29-40 eindstand op het scorebord.

Voorsprong
Vanaf de eerste seconden stond Cabooter Venlo op voorsprong. Via 0-4 en 9-13 werd de 15-19 ruststand bereikt.

Sterk terug
Vlug en Lenig kwam zowel in de eerste als in de 2e helft sterk terug. Het Geleense team kwam tot op één treffer (19-20 via Maxime Drent) maar kon niet langszij komen.

Initiatief
Voor Venlo het sein om weer het initiatief te pakken. Via 19-23 werd het 21-27. Het Geleense verzet was definitief gebroken en HandbaL Venlo liep verder uit.

Koppositie
Omdat VOC niet verder kwam dan een puntendeling tegen Borhave (30-30), pakt HandbaL Venlo de koppositie in de eredivisie op basis van het doelsaldo. Ook VZV heeft 30 uit 17 wedstrijden en staat daarmee gelijk qua winstpunten met Venlo en VOC.

Opgave
Voor V&L wordt het nog een opgave om zich bij de eerste zes ploegen te scharen. Met nog één wedstrijdronde te gaan staan vier teams gelijk qua punten voor de ene plek: Volendam, Borhave, Voorwaarts en V&L Het team van trainer Edwin Janssen heeft 11 uit 17 maar het slechtste doelsaldo. In de laatste competitieronde treft het concurrent Volendam in een uitwedstrijd.

Handbal Venlo speelt op die 15e februari thuis tegen mede-lijstaanvoerder VZV.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen