Overslaan en naar de inhoud gaan

HandbaL Venlo te sterk voor V&L

Geplaatst opzaterdag 25 januari 2020 - 23:43

Handbal Venlo heeft de derby in Geleen tegen V&L met ruime cijfers gewonnen en heeft de koppositie gepakt.

Na 60 minuten stond de 29-40 eindstand op het scorebord.

Voorsprong
Vanaf de eerste seconden stond Cabooter Venlo op voorsprong. Via 0-4 en 9-13 werd de 15-19 ruststand bereikt.

Sterk terug
Vlug en Lenig kwam zowel in de eerste als in de 2e helft sterk terug. Het Geleense team kwam tot op één treffer (19-20 via Maxime Drent) maar kon niet langszij komen.

Initiatief
Voor Venlo het sein om weer het initiatief te pakken. Via 19-23 werd het 21-27. Het Geleense verzet was definitief gebroken en HandbaL Venlo liep verder uit.

Koppositie
Omdat VOC niet verder kwam dan een puntendeling tegen Borhave (30-30), pakt HandbaL Venlo de koppositie in de eredivisie op basis van het doelsaldo. Ook VZV heeft 30 uit 17 wedstrijden en staat daarmee gelijk qua winstpunten met Venlo en VOC.

Opgave
Voor V&L wordt het nog een opgave om zich bij de eerste zes ploegen te scharen. Met nog één wedstrijdronde te gaan staan vier teams gelijk qua punten voor de ene plek: Volendam, Borhave, Voorwaarts en V&L Het team van trainer Edwin Janssen heeft 11 uit 17 maar het slechtste doelsaldo. In de laatste competitieronde treft het concurrent Volendam in een uitwedstrijd.

Handbal Venlo speelt op die 15e februari thuis tegen mede-lijstaanvoerder VZV.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen