Overslaan en naar de inhoud gaan

HandbaL Venlo: prima seizoen, onzekere toekomst

Geplaatst opdinsdag 31 maart 2020 - 20:33

De vrouwen van Cabooter HandbaL Venlo kunnen terugkijken op een prima seizoen in de eredivisie, ook al kwam dat vroegtijdig ten einde.

Volgend seizoen mag het team Europese competitie gaan spelen, maar het is onzeker hoe de toekomst voor topsport bij de Venlose club eruitziet.

Harde boodschap
Dat vertelde Stanley Bish, bestuurslid topsport van HandbaL Venlo, bij Omroep Venlo. “Het is een heel harde boodschap, maar wel realiteit.” Sponsoren van de Venlose club ondervinden de gevolgen van de coronacrisis aan den lijve en de club moet zich afvragen of topsport binnen de club nog toekomst heeft.

Financieel veroorloven
HandbaL Venlo gaat volgend seizoen Europa in, maar of de club zich dat financieel kan veroorloven is volgens Bish nog maar de vraag. “We kunnen op dit moment niks zeggen over welke kant het uitgaat. Blijft Cabooter hoofdsponsor en overleven ook andere sponsoren de coronacrisis? Het heeft met financiën te maken. Zo eenvoudig is het als je aan topsport doet.”

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen