Overslaan en naar de inhoud gaan

Handbal Venlo haalt fors uit tegen DSVD

Geplaatst opzaterdag 21 september 2019 - 20:53

De vrouwen van Cabooter/Handbal Venlo hebben zaterdagavond in de eredivisie met 34-22 gewonnen van DSVD.

De thuisploeg nam vanaf het beginsignaal in sporthal Craneveld het initiatief en stond na twintig minuten al met 10-4 voor.

Handbal Venlo sloot de eerste helft met een 17-10 voorsprong af. Na de hervatting bleven de Venlose vrouwen trefzeker tegen de handbalsters uit Deurningen, die hun achterstand steeds verder zagen groeien.

Met nog tien minuten te spelen stonden de handbalsters uit Noord-Limburg met 29-20 voor en stuurden de bezoeksters uiteindelijk met een 34-22 nederlaag terug naar Overijssel.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen