Overslaan en naar de inhoud gaan

HandbaL Venlo: 'geen verrassing dat wij finale spelen'

Geplaatst opvrijdag 26 april 2019 - 14:43

De handbalvrouwen van Venlo staan zondag voor het eerst in de geschiedenis van de club in de bekerfinale. Voor de buitenwacht komt dit grote succes mogelijk als een verrassing maar voor de trainer allerminst.

"Wij hebben dit jaar progressie geboekt. Voor mij is het geen verrassing", zegt trainer Robin Gielen.

Verlies
HandbaL Venlo versloeg het Dalfsen van trainster Monique
Tijsterman in de halve finale. Viervoudig bekerwinnaar Quintus is tegenstander in de finale. In de competitie verloor Venlo twee keer van de vrouwen uit Zuid-Holland.

Fifty-Fifty
Aanvoerster Janiek van Sleeuwen hoopt dat het team tegen de eredivisieploeg uit Kwintsheul gaat profiteren van de underdogrol: "Onze kracht is ons onbevangen spel. Daarmee hebben we Dalfsen ook verrast in de halve finale van de beker. Quintus heeft gezegd dit seizoen alle prijzen te willen pakken. Wij moeten laten zien met onze onbevangenheid dat wij de prijs mee naar huis kunnen nemen. Ik schat onze kansen fifty-fifty."

Video: L1

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen