Overslaan en naar de inhoud gaan

HandbaL Venlo begint eredivisie met nipte nederlaag

Geplaatst opzaterdag 12 september 2020 - 21:29

De dames van Cabooter HandbaL Venlo zijn het nieuwe seizoen in de eredivisie met een nederlaag begonnen.

HandbaL Venlo was in eigen huis bijna de hele wedstrijd de bovenliggende ploeg en liep al vroeg uit naar een 7-4 voorsprong.

Ingeslagen weg
Tegen het einde van de eerste helft stonden de Venlose vrouwen met 13-9 voor maar V&L kwam sterk terug en stond bij rust nog maar met één treffer achter 15-14. Na de rust ging VV&L door op de ingeslagen weg en maakte het Handbal Venlo bijzonder moeilijk. HandbaL Venlo vocht terug, maakte gelijk en kwam met 24-21 voor.

Niet gewonnen
V&L gaf zich niet gewonnen en scoorde vijf keer op rij en kwam opnieuw op voorsprong. De handbalsters uit Venlo vochten terug en trokken de stand met 27-27 weer in evenwicht. Daarna sloeg V&L een gat van twee treffers en dat kreeg de thuisploeg niet meer gedicht.

Tour de L1mbourg iedere dag om 18:30 live vanuit een andere Limburgse gemeente. Bekijk hier alle locaties.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen