Evert Kooijman handballer Geleen Achilles Bocholt

Handballer Evert Kooijman verruilt Belgiƫ voor Nederland

Handbalinternational Evert Kooijman verruilt deze zomer het Belgische Achilles Bocholt voor Volendam.

Oranje handbaldames
Vier Limburgse handbalsters op longlist voor Tokio

De handbalsters Harma van Kreij, Larissa Nusser, Claudia Rompen en Inger Smits zijn in beeld voor deelname met het Nederlands team aan de Olympische Spelen deze zomer.

Handbal stockfoto (27 okt 2019)
Bevo wint met ruime cijfers van Hurry Up

De handballers van Herpertz/Bevo hebben de thuiswedstrijd bij Hurry Up met ruime cijfers gewonnen.

BAL - Leiden (8 mei 2021)
BAL kan niet opnieuw stunten tegen ZZ Leiden

BAL heeft in de eerste wedstrijd van de kwartfinale van de play offs in de eredivisie niet opnieuw kunnen stunten. De basketballers van coach Varagic moesten het in Weert opnemen tegen ZZ Leiden en verloren met 77-86.

dpg_att_CD8D_7
Ondermaats Lions verslaat Volendam met 29-23

De handballers van Kembit-Lions hebben in eigen huis met 29-23 van Volendam gewonnen. Bij rust stonden de leeuwen met 21-13 voor, maar het team presteerde in de tweede helft ondermaats.

handbal oranje heren
Ongunstige potindeling handballers bij loting EK

De Nederlandse handballers hebben niet geprofiteerd van hun sterke eindschot in de kwalificatiereeks voor het EK van 2022.

Oranje handballers
Handballers tweede in kwalificatiegroep na zege op Polen

De Nederlandse handballers hebben zich verzekerd van de tweede plek in de kwalificatiegroep voor het voor het Europees kampioenschap in 2022.

handbal oranje heren
Handballers ruiken EK na zege op Turkije

De Nederlandse handballers, met enkele Limburgers in de selectie, hebben met een knappe uitzege op Turkije zo goed als zeker plaatsing voor het Europees kampioenschap in 2022 afgedwongen.

Handbal oranje
Limburgse handballers klaar om feestje te vieren

Het is een belangrijke week voor de Nederlandse handballers. Ze hebben twee kansen om zich te kwalificeren voor het Europees kampioenschap van 2022.

Cabooter Handbal Venlo
Handbal Venlo bezorgt V&L stevige nederlaag

De vrouwen van Cabooter Handbal Venlo hebben de meiden van Geonius V&L een stevige nederlaag bezorgd. In sporthal Craneveld verloor het team van trainer Edwin Janssen de derby met 38-16.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie