Overslaan en naar de inhoud gaan

Hammer Series Limburg krijgt mogelijk vervolg

Geplaatst opmaandag 10 juni 2019 - 12:30

Na afloop van de Hammer Series Limburg 2019 gaf gedeputeerde Ger Koopmans aan dat de provincie Limburg voornemens heeft om een vervolg te geven aan het wielerevenement.

In 2017 werd de wedstrijd voor het eerst in Vaals en Sittard-Geleen gehouden. Ondanks dat de publieke belangstelling nog te wensen over laat, lijkt de toekomst er goed uit te zien voor de Hammer Series indien het evenement financiële ondersteuning krijgt.

Commerciële bijdragen
Een financiële mega-impuls vanuit de gemeenten Vaals, Sittard-Geleen en vooral de provincie Limburg is van essentieel belang voor het in stand houden van de Hammer Series. Met commerciële bijdragen uit sponsoring is het namelijk nog niet mogelijk om het driedaagse wielerevenement te realiseren.

9500 toeschouwers
Volgens Rob
Frambach, wedstrijddirecteur van Hammer Limburg, hebben dit jaar meer mensen de moeite genomen om het evenement te bezoeken. Frambach meldde, vooruitlopend op de evaluatie van de wielerwedstrijd voor teams, een bezoekersaantal van 9500 toeschouwers verdeeld over drie dagen dit jaar.

Beginnen te leven
De Hammer Sprint op het Tom Dumoulin Bike Park trok zaterdag 9 juni de meeste kijkers. "Het groeiend aantal bezoekers geeft aan dat de Hammer Series beginnen te leven", aldus de wedstrijddirecteur. De organisatie beseft dat het evenement nog aantrekkelijker gemaakt moet worden. Beginnen op vrijdag zorgt ervoor dat veel mensen vanwege hun werk niet kunnen komen kijken. Wellicht wordt het begin van de Hammer Series daarom verschoven naar zaterdag.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen