Overslaan en naar de inhoud gaan

Hammer Series breidt verder uit, nu ook in Hong Kong

Geplaatst opdinsdag 3 april 2018 - 23:05

De Hammer Series, een driedaags wielerevenement in Limburg dat vorig jaar voor het eerst op de kalender stond, krijgt opnieuw uitbreiding.

In februari werd al bekendgemaakt dat de koers dit jaar ook in Noorwegen neerstrijkt, dinsdag liet de organisatie op hun website weten dat de wielrenners ook naar Hong Kong gaan.

Nieuwe samenwerking
De organisatie van de Hammer Series meldt dat zij een samenwerking is aangegaan met Sun Hung Kai Properties Hong Kong Cyclothon, het grootste fietsevenement van de stad. De Hammer Series worden op 14 oktober in de Chinese stad gereden.

Lees ook: Uitgebreide versie Hammer Series opnieuw op wielerkalender

Daarvoor strijkt de wielerkoers van 1 tot en met 3 juni neer in Limburg en van 25 tot en met 27 mei in het Noorse Stavanger.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen