Overslaan en naar de inhoud gaan

Hammer Series breidt verder uit, nu ook in Hong Kong

Geplaatst opdinsdag 3 april 2018 - 23:05

De Hammer Series, een driedaags wielerevenement in Limburg dat vorig jaar voor het eerst op de kalender stond, krijgt opnieuw uitbreiding.

In februari werd al bekendgemaakt dat de koers dit jaar ook in Noorwegen neerstrijkt, dinsdag liet de organisatie op hun website weten dat de wielrenners ook naar Hong Kong gaan.

Nieuwe samenwerking
De organisatie van de Hammer Series meldt dat zij een samenwerking is aangegaan met Sun Hung Kai Properties Hong Kong Cyclothon, het grootste fietsevenement van de stad. De Hammer Series worden op 14 oktober in de Chinese stad gereden.

Lees ook: Uitgebreide versie Hammer Series opnieuw op wielerkalender

Daarvoor strijkt de wielerkoers van 1 tot en met 3 juni neer in Limburg en van 25 tot en met 27 mei in het Noorse Stavanger.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen