hamburger burger

Eigen hamburger voor vertrekkend burgemeester Gennep

Vertrekkend burgemeester Peter de Koning van Gennep heeft al een ludiek afscheidscadeau gekregen: een hamburger vernoemd naar hem.

In beeld: Drukte bij horrornacht McDonald's Tegelen

Voor sommige mensen is een bezoekje aan de McDonald's altijd een gruwel, anderen trokken in groten getale naar de 'Mac' in Tegelen om daar Halloween te vieren.

Venloos bedrijf komt met Pizza Frikandel Speciaal

Een Venlose producent van diepvriesmaaltijden denkt een gat in de markt te hebben gevonden met diepvriespizza's met de smaken frikandel speciaal en hamburger.

Miljoeneninvestering in Maastrichtse kweekhamburger

Twee partijen steken zo'n 7,5 miljoen euro in een verdere ontwikkeling van de Maastrichtse kweekhamburger.

Leerlingen verbreken wereldrecord 'hoogste hamburger'

Leerlingen van praktijkschool De Kwadrant in Weert hebben donderdag het wereldrecord 'hoogste hamburger' verbroken. Ze bouwden gezamenlijk een hamburger van zes meter hoog.

Weerter scholieren maken hoogste hamburger ter wereld

De hoogste hamburger ter wereld moet eind volgende maand verrijzen in Weert.

Sittardse hamburgerbar start door na faillissement

Hamburgerbar Studio 54 in Sittard is gered. In september werd de zaak nog failliet verklaard, maar na een doorstart annex eigenaarswissel is de zaak aan de Putstraat gered.

Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten