Overslaan en naar de inhoud gaan

Halve marathon Venloop vol

Geplaatst opvrijdag 7 augustus 2015 - 13:19

De startbewijzen voor de halve marathon van de Venloop zijn in recordtijd uitverkocht.

De inschrijving voor het hardloopevenement startte op zaterdag 1 augustus. Er ontstond direct een ware run op de tickets.

Recordtijd
Zaterdag hadden 5300 lopers zich al aangemeld. Maandagmiddag was dit aantal opgelopen tot 7350 hardlopers. De halve marathon zat op dat moment al voor tweederde vol.

"We zijn verrast door de inschrijving. Het is eigenlijk veel sneller gegaan dan vorig jaar. We zien bijvoorbeeld dat heel veel Duitsers zich hebben ingeschreven", zegt Rick van der Coelen van de Venloop tegen Omroep Venlo.

Tien kilometer
In totaal waren er 8.500 startbewijzen voor de 21 kilometer. Bij de 10 kilometer mogen 6.500 mensen aan de start verschijnen. Voor deze afstand zijn ongeveer de helft van de startbewijzen al vergeven.

Lees ook: Run op startbewijzen Venloop

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Stitzinger meldt zich af voor Venloop
Startbewijzen halve marathon Venloop uitverkocht
Venloop Kinderen Bambino (26 maart 2017)
Kinderen rennen hun eigen Venloop
Extra startbewijzen voor Venloop 2015
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen