Overslaan en naar de inhoud gaan

Halve marathon Venloop vol

Geplaatst opvrijdag 7 augustus 2015 - 13:19

De startbewijzen voor de halve marathon van de Venloop zijn in recordtijd uitverkocht.

De inschrijving voor het hardloopevenement startte op zaterdag 1 augustus. Er ontstond direct een ware run op de tickets.

Recordtijd
Zaterdag hadden 5300 lopers zich al aangemeld. Maandagmiddag was dit aantal opgelopen tot 7350 hardlopers. De halve marathon zat op dat moment al voor tweederde vol.

"We zijn verrast door de inschrijving. Het is eigenlijk veel sneller gegaan dan vorig jaar. We zien bijvoorbeeld dat heel veel Duitsers zich hebben ingeschreven", zegt Rick van der Coelen van de Venloop tegen Omroep Venlo.

Tien kilometer
In totaal waren er 8.500 startbewijzen voor de 21 kilometer. Bij de 10 kilometer mogen 6.500 mensen aan de start verschijnen. Voor deze afstand zijn ongeveer de helft van de startbewijzen al vergeven.

Lees ook: Run op startbewijzen Venloop

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Stitzinger meldt zich af voor Venloop
Startbewijzen halve marathon Venloop uitverkocht
Venloop Kinderen Bambino (26 maart 2017)
Kinderen rennen hun eigen Venloop
Extra startbewijzen voor Venloop 2015
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen