Overslaan en naar de inhoud gaan

Halve bekerfinale eindstation Handbal Venlo-vrouwen

Geplaatst opdinsdag 10 april 2018 - 21:34

De vrouwen van Cabooter Handbal Venlo zijn er niet in geslaagd zich te plaatsen voor de finale van de nationale handbalbeker.

Quintus was in Sporthal Craneveld in Venlo te sterk voor de vrouwen van coach Robin Gielen en ging met een 26-35 overwinning terug naar huis.

Koe bij de horens
Quintus was in de file blijven steken, maar die vertraging belette de vrouwen uit Kwintsheul niet de koe vanaf het beginsignaal bij de horens te pakken. De Venlose vrouwen stonden na amper vijf minuten al met 2-3 achter en het verschil was vijf minuten later al opgelopen tot 4-7. Venlo kwam terug tot 8-9 maar verloor daarna de aansluiting en stond halverwege de wedstrijd met 13-17 achter.

Droom vervlogen
Het verschil bleef daarna geruime tijd drie doelpunten, maar in het laatste deel van de tweede helft kon Venlo de tegenstander niet meer bijbenen.
Quintus liep uit tot 22-29 en had met nog vijf minuten te spelen een voorsprong van tien doelpunten. In de slotfase wisten beide ploegen nog een aantal keren het doel van de tegenstander te vinden, maar de droom zich te plaatsen voor de finale in Almere was toen voor de Venlose vrouwen al lang vervlogen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen