Overslaan en naar de inhoud gaan

Halloweengangers Mondo Verde vernielen Ghostbusters-auto

Geplaatst opzondag 21 oktober 2018 - 16:59

Van een replica van de beroemde Ghostbusters-auto is in Landgraaf het kostbare motorkap-ornament gestolen.

Dat gebeurde vrijdagavond tijdens een Halloween-evenement in attractiepark Mondo Verde.

Toilet
De trotse eigenaar van de omgebouwde lijkwagen Chris Carlier stond vrijwel de hele avond bij het voertuig, maar moest rond 21:00 uur toch echt even naar het toilet. Toen hij terugkwam was het verchroomde spookje verdwenen van de motorkap. Het beeldje was uniek, en had volgens Charlier een waarde van zo'n 1200 euro.

Replica
De auto is zelf gemaakt door Charliers bedrijfje Movie Car Warehouse, naar het voorbeeld van de ECTO-1 uit de Ghostbustersfilm van 2016. De Belg maakte eerder al een replica van de beroemde Dodge Charger uit de serie The Dukes of Hazzard. Met de auto's is Charlier regelmatig te vinden op evenementen.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen