Overslaan en naar de inhoud gaan

Halfords mogelijk verder onder andere naam

Geplaatst opdinsdag 2 december 2014 - 7:21

Als Halfords geen doorstart maakt, gaan 28 franchisevestigingen als groep door, onder een andere naam. Dat meldt het AD.

De 102 verkooppunten van de keten, die in oktober failliet ging, zijn gesloten.

Overnamekandidaat
Door de winkelsluiting staan 450 medewerkers op straat. De 28 franchisezaken, geleid door zelfstandig ondernemers, vallen buiten het faillissement en zijn wel open. Vorige week werd bekendgemaakt dat de doorstart van Halfords voorlopig van de baan is. De laatste hoop is gevestigd op een laatste overnamekandidaat waarmee de curatoren in een vergevorderd gesprek zouden zijn.

Hoewel ze hopen op die doorstart, gaan de franchisenemers van Halfords "hoe dan ook door", zegt Marc Hogendoorn van de vestiging in Zeist.

Macintosh Retail Group
De winkel voor onder meer fietsen en auto-accessoires ging begin oktober failliet. Het bedrijf was tot vorig jaar onderdeel van de Macintosh Retail Group in Beek. In Limburg heeft Halfords vestigingen in Maastricht, Beek, Sittard, Weert en Venray.

Lees ook:
- Doorstart winkels Halfords voorlopig van de baan
- Winkelketen Halfords failliet verklaard

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Winkelketen Halfords failliet verklaard
Doorstart winkels Halfords voorlopig van de baan
ANP
Halfords toch verder in afgeslankte vorm
Onzekerheid over doorstart Halfords
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen