Overslaan en naar de inhoud gaan

Hakenkruizen en vuurwerk in natuurgebied Ingedael

Geplaatst opwoensdag 5 december 2018 - 16:20

Vandalen hebben woensdagmiddag een brug in natuurgebied Ingedael in Valkenburg beklad.

"We hebben een melding binnengekregen dat er hakenkruizen op de grond zijn gemaakt, vermoedelijk door het afsteken van kruit ", vertelt een woordvoerder van de politie.

Scholieren
Wandelaars die woensdagmiddag door het gebied liepen, troffen de kruizen aan. Ook is er in de omgeving vuurwerk afgestoken. Volgens de natuurliefhebbers zouden scholieren verantwoordelijk zijn voor het vervuilen van het gebied.

De politie is op zoek naar getuigen.

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen