Politie heeft enkelbandknipper Carlo R. te pakken

De vluchtpoging van Carlo R. (30) heeft amper twee weken geduurd. Hij is maandagmorgen opgepakt in een woning in Maastricht, in dezelfde omgeving als waar een deel van zijn familie woont.

Familie ontsnapte Carlo: 'Justitie op fout spoor'

De familie van de ontsnapte crimineel Carlo R. (30) staat pal achter hem. "Wij willen gerechtigheid, net als de nabestaanden van het slachtoffer."

Veroordeelden op de vlucht: 'Wat een dom land'

In één week vluchtten twee criminelen, samen goed voor bijna 25 jaar cel, na het horen van hun straf. Justitie heeft het duo vooralsnog niet in de kraag gevat en dat levert een storm aan kritiek op.

Veroordeelde shishamoord knipt enkelband door en vlucht

Heerlenaar Carlo R. (30) is op de vlucht voor politie en justitie. De man werd vorige week veroordeeld tot veertien jaar cel voor zijn rol in de zogenoemde shishamoord, waarbij Hafed Merkikou (29) om het leven kwam.

Jarenlange gevangenisstraffen voor 'shishamoord'

De mannen die verantwoordelijk zijn voor de dood van shishabaas Hafed Merkikou (29), gaan voor 14 tot 24 jaar de gevangenis in.

Familie dode shishabaas: 'Rotte appel is niet gepakt'

De familie van de doodgeschoten shishabaas Hafed Merkikou (29) gelooft dat de échte verantwoordelijken voor zijn dood nog niet gevonden zijn.

Vriendin doodgeschoten Merkikou houdt gemoederen bezig

Na vier dagen zit het proces rondom de dood van shishabaas Hafed Merkikou (29) erop, maar er is één vraag die betrokkenen bezig blijft houden: Wat was de rol van zijn vriendin in de dagen rondom de fatale overval?

Verdachten fatale overval wijzen naar elkaar: 'Boutnek'

Twee verdachten in de zaak rondom de dood van Hafed Merkikou (29) zijn elkaar maandag, zij het figuurlijk, in de haren gevlogen.

Forse celstraffen geëist voor doodschieten shishabaas

Het Openbaar Ministerie (OM) eist forse celstraffen voor het doodschieten van shishabar-eigenaar Hafed Merkikou (29), die vorig jaar in zijn eigen woning in de Geleense Beatrixlaan overleed.

Verhaal schutter 'shishamoord' wankelt na camerabeelden

De rechtbank heeft donderdagmiddag camerabeelden getoond van de nacht dat Hafed Merkikou (29) werd doodgeschoten. Die beelden tonen een ander verhaal dan dat van de schutter.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten