Overslaan en naar de inhoud gaan

HAEVN houdt niks over aan eerste optreden

Geplaatst opdinsdag 22 december 2015 - 6:18

Bekend is HAEVN al een paar maanden, door de reclames voor Volvo en BMW en verschillende optredens bij onder meer DWDD. Maar concertkaartjes onder eigen naam verkocht de band nog nooit, totdat Serious Request neerstreek in Heerlen.

En de opbrengsten waren dan ook nog eens helemaal voor het goede doel.

Zaaltje
Zo'n honderd muziekliefhebbers kochten een kaartje voor het optreden, maandagavond in café Pelt aan het Pancratiusplein in Heerlen. Tijdens Serious Request is dit het Serious Café waar jongeromroep LOS allerlei activteiten organiseert om geld binnen te halen voor het goede doel.

Covers
Voor HAEVN was het optreden in het kleine achterafzaaltje van dit Heerlense café de eerste keer dat de band onder eigen naam op het podium stond. Naast de eigen nummers speelde de electropopbant met de Kerkraadse toetsenist Jorrit Kleijnen ook covers. De twee gitaren en het toetsenbord van HAEVN gaven 'Hello' van Adele een nieuw geluid en Chris Isaak's 'Wicked Game' zal ook nog niet vaak live hebben geklonken in een Heerlens cafézaaltje.

Franks Feestje
HAEVN stond later op de avond nog een keer op het podium. Toen speelde de band een paar deuren verderop, bij dj Frank van der Lende die elke avond zijn eigen feestje houdt in club Naar Huis.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Muziek HAEVN van autoreclame naar 3FM Serious Talent
ANP
Niet Weglopen van Typhoon themalied Serious Request
Glazen Huis-kijkers willen sapjesalarm en veiling-tv terug
The Common Linnets en James Morrison sluiten 3FM-dj's op
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen