Overslaan en naar de inhoud gaan

Haegens-huwelijk uitgesteld: 'Grapperhausje voorkomen'

Geplaatst opwoensdag 14 oktober 2020 - 10:27

YouTuber Dylan Haegens stelt het huwelijk met zijn verloofde Marit Brugman dit jaar uit.

Door de nieuwe coronamaatregelen kunnen Haegens en Brugman niet het feest geven wat ze willen.

'Grapperhausje voorkomen'
"We vinden het uiteraard super jammer, maar het moet een feest van de liefde zijn waar je met elkaar kan dansen en knuffelen", laat de internetberoemdheid aan zijn volgers op Instagram weten. "Gezondheid gaat op dit moment voor. En we willen een Grapperhausje graag voorkomen."

Daarmee doelt Haegens op het huwelijk van minister Ferd Grapperhaus. Hij en zijn gasten hielden zich niet aan de anderhalvemetermaatregel, wat tot veel kritiek en een Kamerdebat leidde.

Lees ook: YouTuber Dylan Haegens gaat trouwen: 'She said yes'

Opnames
De Venraynaar vroeg zijn jeugdliefde in oktober vorig jaar ten huwelijk tijdens de opnames van een YouTube-serie. De tortelduifjes werken al enige tijd samen. Zo is de aanstaande van Haegens ook nauw betrokken bij het maken van de populaire YouTube-filmpjes. Verder heeft ze ook haar steentje bijgedragen bij het maken van de succesvolle bioscoopfilm van Dylan Haegens.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen