Overslaan en naar de inhoud gaan

Hadewych Minis stapt in bij rondreizend theaterfestival

Geplaatst opdonderdag 12 april 2018 - 20:28

Zangeres en actrice Hadewych Minis gaat deze zomer mee op reis met theaterfestival De Parade.

Met haar 'Ode aan de vrouw' gaat de Maastrichtse mee op de theatertournee.

Tachtig optredens
Bezoekers van De Parade kunnen deze zomer een keuze maken uit ruim tachtig verschillende optredens. Naast de Gouden Kalf-winnares staan onder andere Sander van der Pavert van Lucky TV en de voorstelling Escape Room op het programma.

Reisbioscopen
Bijzondere aandacht is er dit jaar voor film. Filmmuseum EYE bouwt een "filmische installatie" met films uit het begin van de cinemageschiedenis. Ze werden ooit vertoond in zogenoemde reisbioscopen en passende daarom goed bij het rondreizende theaterfestival Parade.

Om Hadewych Minis te kunnen zien schitteren, moet je vanuit Limburg ook reizen. Het festival doet namelijk alleen de vier grote steden aan. De 28e edititie van De Parade begint op 29 juni in Rotterdam en gaat daarna door naar Den Haag, Utrecht en Amsterdam.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen