Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Hadewych Minis opnieuw genomineerd voor Gouden Kalf

Geplaatst opdinsdag 30 augustus 2016 - 22:21

Hadewych Minis uit Maastricht maakt opnieuw kans op een Gouden Kalf.

Ze is genomineerd voor de beste vrouwelijke bijrol in de film 'De Helleveeg'. Minis won vorig jaar het Gouden Kalf voor beste vrouwelijke bijrol in de André Hazes-biografie Bloed, Zweet en Tranen.

Andere Limburgers
Ook de in Valkenburg geboren Ellen Havenith is genomineerd, zij is producente van de film The Paradise Suite. Derde Limburgse kansmaker op de Nederlandse filmprijs is Randy Oost uit Herkenbosch, een van de twee makers van de korte film Vloed.

Gluckauf
Vorig jaar waren er meerdere Gouden Kalveren voor Limburgse producties. Grote winnaar was Gluckauf van Heerlense regisseur Remy van Heugten, met onder meer een prijs voor de beste film en beste regie.

Gala
Of de Maastrichtse dit jaar ook een Gouden Kalf wint, wordt bekendgemaakt tijdens het L’OR Gouden Kalveren Gala in Utrecht op vrijdag 30 september, de slotavond van het Nederlands Film Festival.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Hadewych Minis wilde naar Lesbos om vluchtelingen te helpen
Hadewych Minis grijpt naast Gouden Kalf
Hadewych al bezig met schrijven speech voor Gouden Kalf
Gluckauf opnieuw te zien in de bioscoop
Overzicht
Advertentie
De Bijenkorf Maastricht is nu nog mooier

In het voorjaar van 2018 werd de Bijenkorf Maastricht al vernieuwd met de transformatie van de afdeling damesschoenen en lederwaren. Precies op tijd voor de feestdagen is nu ook de afdeling cosmetica op de parterre helemaal vernieuwd en mooier dan ooit. De cosmetica-afdeling is flink uitgebreid in zowel ruimte als merken, waarbij NARS een opvallende nieuwkomer is.

Bekijk hier de nieuwe Bijenkorf in Maastricht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank, ook in 2018!

Net als de afgelopen vier jaar slaat L1 ook dit jaar weer de handen ineen om de Voedselbank te helpen met het inzamelen van lang houdbare levensmiddelen.

De actie vindt plaats van woensdag 5 december tot en met donderdag 13 december. In die periode staan alle kanalen van L1, van radio tot TV en online, weer in het teken van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’

Meld ook je actie aan
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen