Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Hadewych Minis neemt het op voor Sylvana Simons

Geplaatst opzondag 20 november 2016 - 10:43

Hadewych Minis neemt het op voor Sylvana Simons nadat er een oude foto van een lynchpartij rondgaat op internet waarop het hoofd van Sylvana is gefotoshopt.

"Een vrouw ophangen omdat je het niet met haar eens bent? Dit gaat veel en veel en veel en veel te ver", aldus de actrice uit Maastricht op Instagram.

Hadewych is niet de enige die walgt van de foto. "Een vrouw ophangen? Omdat je het niet met haar eens bent? Omdat ze, net als zoveel anderen, voor een aanpassing van zwarte piet is. En daar hoef je het niet mee eens te zijn, maar de bedreigingen, de beledigingen, oproepen tot fysiek geweld en dus zelfs vermoorden van Sylvana. Wat een zieke geesten", schrijft Humberto Tan bij de gefotoshopte foto.

"Nooit kunnen bedenken dat ik zoiets zou moeten delen... horror (en dat is 'n understatement)", reageert Isa Hoes, die de post van de talkshowhost op Instagram overneemt.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Bekijk ons Pinkpop-fotoalbum

Geniet terug van de 1e en 2e Pinkpopdag in ons album. Beelden van vandaag worden gedurende de dag geplaatst. Heb jij ook beelden, stuur ze ons dan toe.

Pinkpop-fotoalbum
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Chantal Janzen neemt afscheid van Rachel Hazes
ANP
Hadewych Minis bevallen van dochter
Hazes-film met Hadwych Minis krijgt grootste première ooit
ANP
Actrice Hadewych Minis heeft rol in De Helleveeg
Overzicht
Uitgelicht
Bekijk ons Pinkpop-fotoalbum

Geniet terug van de 1e en 2e Pinkpopdag in ons album. Beelden van vandaag worden gedurende de dag geplaatst. Heb jij ook beelden, stuur ze ons dan toe.

Pinkpop-fotoalbum
Uitgelicht
Limburgs Kampioenschap Latje Trap

L1 organiseert deze zomer in samenwerking met Moonen Movies het Limburgs Kampioenschap Latje Trap. Hierbij is het doel om het vaakst de lat te raken vanaf verschillende afstanden. Schop jij het tot de finale in het stadion van één van de Limburgse profclubs? Schrijf je dan in voor een van de onderstaande voorronden verspreid door de provincie.

Schrijf je in voor het LK Latje Trap
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 7 juli bij L1

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaan we combineren tijdens de Tour de France. We gaan dan de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties

Meest gelezen