Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Hadewych Minis neemt het op voor Sylvana Simons

Geplaatst opzondag 20 november 2016 - 10:43

Hadewych Minis neemt het op voor Sylvana Simons nadat er een oude foto van een lynchpartij rondgaat op internet waarop het hoofd van Sylvana is gefotoshopt.

"Een vrouw ophangen omdat je het niet met haar eens bent? Dit gaat veel en veel en veel en veel te ver", aldus de actrice uit Maastricht op Instagram.

Hadewych is niet de enige die walgt van de foto. "Een vrouw ophangen? Omdat je het niet met haar eens bent? Omdat ze, net als zoveel anderen, voor een aanpassing van zwarte piet is. En daar hoef je het niet mee eens te zijn, maar de bedreigingen, de beledigingen, oproepen tot fysiek geweld en dus zelfs vermoorden van Sylvana. Wat een zieke geesten", schrijft Humberto Tan bij de gefotoshopte foto.

"Nooit kunnen bedenken dat ik zoiets zou moeten delen... horror (en dat is 'n understatement)", reageert Isa Hoes, die de post van de talkshowhost op Instagram overneemt.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Chantal Janzen neemt afscheid van Rachel Hazes
ANP
Hadewych Minis bevallen van dochter
Hazes-film met Hadwych Minis krijgt grootste première ooit
ANP
Actrice Hadewych Minis heeft rol in De Helleveeg
Overzicht
Uitgelicht
Cultuur vanuit je luie stoel: volg Cultura Nova bij L1

Het internationale theaterfestival Cultura Nova is ook dit jaar weer te beleven via L1. Geniet van vrijdag 24 augustus tot en met zondag 2 september vanuit Heerlen van alle hoogtepunten van het festival. Online via L1.nl/CulturaNova en elke avond vanaf 18:00 uur op L1 TV. De opening door het Italiaanse gezelschap Kitonb is vrijdag 24 augustus vanaf 21:30 uur live te zien.

Alles over Cultura Nova bij L1 lees je hier
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen