hacken hacker hackers cybercrime cyber crime attack stock

'Hackers konden privéberichten van Geert Wilders inzien'

De hackers die vorige week de Twitteraccounts van prominenten hebben gekaapt konden bij de privéberichten van 36 accounts, waaronder vermoedelijk dat van PVV-leider Geert Wilders.

Hacken computer stock
Twitter: hackers manipuleerden onze medewerkers

De hackers die Twitteraccounts van prominenten hebben gekaapt, zijn daar volgens Twitter in geslaagd door "een klein aantal medewerkers" te manipuleren.

Universiteit Maastricht University
Universiteit Maastricht opent hulplijnen na cyberaanval

Universiteit Maastricht opent op korte termijn tijdelijke hulplijnen voor studenten en medewerkers. Zij kunnen daar met vragen terecht over de gevolgen van de cyberaanval bij de instelling.

Ziekenhuis houdt digitale inbrekers buiten de deur

Ziekenhuis VieCuri in Venlo heeft met succes een digitale inbraakpoging van hackers tegen weten te houden.

Omroep Maasduinen gehackt
Radiostilte bij lokale omroep door hack

Het is even stil op de radio van Omroep Maasduinen. De omroep is deze week gehackt door internetcriminelen en kan daardoor geen radio uitzenden.

Veiligheidsplannen Tihange te grabbel op het internet

De Belgische toezichthouder FANC eist van energiebedrijf Electrabel dat het de computers en websites die betrekking hebben op de Belgische kerncentrales beter beveiligt tegen hackers.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten