Overslaan en naar de inhoud gaan

Hachelijke rit: auto schampt boom en komt op zijkant terecht

Geplaatst opdonderdag 28 november 2019 - 7:06

Een automobilist heeft in de nacht van woensdag op donderdag in Weert een hachelijke rit gehad.

De hulpdiensten kregen rond 1:30 uur de meldingen om naar een eenzijdig ongeval op de Maaslandlaan te gaan.

Boom doormidden
Daar bleek een auto op de zijkant te liggen. Het voertuig kwam uit de richting van de rotonde aan de Limburglaan toen de bestuurder volgens Weertdegekste.nl de macht over het stuur verloor. Dat gebeurde ter hoogte van de sporthal Aan de Bron. De auto raakte van de weg en schampte daarbij een boom. Die brak doormidden. Volgens de lokale nieuwssite werd de wagen over de heg op een naastgelegen parkeerplaats gelanceerd.

Video: Weertdegekste.nl

Verwondingen
De automobilist hield er lichte verwondingen aan over. De brandweer werd nog opgeroepen, omdat gevreesd werd dat de bestuurder beklemd zat in het voertuig. Het slachtoffer kon op eigen kracht uit de auto komen. Het ambulancepersoneel vond de gewonde automobilist op Schuttebeemd, in de buurt van de plek van het ongeval.

Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. De zwaarbeschadigde auto is afgesleept. De geknakte boom wordt opgeruimd door gemeente Weert.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen