Roda JC-aanvaller verkast naar Engelse laagvlieger

Voor voormalig Roda JC aanvaller Gyliano van Velzen (25) breekt er een nieuw avontuur aan. Hij was deze zomer gratis op te pikken, na zijn transfervrije vertrek uit Kerkrade. Daar profiteert de Engelse laagvlieger Crawley Town van.

Robert Molenaar - 19 nov 2017 (Roda JC-AZ) - 1Limburg
Roda JC mist zeker vijf spelers tegen Telstar

Roda JC kampt nog steeds met een groot aantal blessuregevallen.

Hamstringblessure: Van Velzen volgende afwezige bij Roda JC

Roda JC-coach Robert Molenaar zal het in de aankomende wedstrijden zonder Gyliano van Velzen moeten stellen. De aanvaller heeft een scheurtje in een hamstring opgelopen.

Geen consequenties voor Roda-speler na afkoelperiode

De 'afkoelactie' van Roda-aanvaller Gyliano van Velzen heeft geen consequenties voor de voetballer.

Balende Roda-speler Van Velzen koelt af in auto

Na een teleurstellende eerste helft in de wedstrijd tegen NEC koos Roda-speler Gyliano van Velzen zaterdagavond kortstondig het hazenpad uit het Parkstad Limburg Stadion.

Maecky Ngombo Roda JC - 1Limburg
Roda JC haalt hard uit tijdens oefenduel in België

Roda JC heeft in aanloop naar de tweede seizoenshelft vertrouwen getankt, door een besloten oefenduel bij KV Kortrijk met 2-5 te winnen.

Roda-aanwinst Van Velzen: 'Lachen in de kleedkamer'

Geen enkele club in de Eredivisie zag de afgelopen tijd zoveel nieuwe spelers in de kleedkamer. Nieuwe aanwinsten die het verschil moeten maken in het veld.

Roda JC hengelt aanwinst nummer acht binnen

Roda JC heeft voor de achtste keer deze transferperiode een speler binnengehaald. De 22-jarige Gyliano van Velzen komt voor 2,5 seizoen over van Volendam.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten