Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Guus Meeuwis één keer naar Limburg met theatertour

Geplaatst opdinsdag 20 oktober 2015 - 16:40

Guus Meeuwis doet Limburg precies één keer aan met zijn theatertour genaamd Morgen. Theater aan het Vrijthof in Maastricht heeft de eer om Meeuwis te ontvangen.

Dat maakte Theater aan het Vrijthof dinsdag bekend.

Maastricht
De populaire Brabander staat op 25 april op het Maastrichtse podium. Verder bezoekt de zanger Limburg niet tijdens zijn tour. Wel geeft hij nog concerten in Eindhoven en Nijmegen.

Intieme sfeer
Meeuwis: "De liedjes van de nieuwe plaat lenen zich perfect om gas te geven in de clubs, maar ook om de meer intieme sfeer van het theater op te zoeken. Daar kan je twee compleet verschillende voorstellingen mee neerzetten. Dat gaan we vanaf januari met heel veel plezier doen."

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie

Limburgs_kampioenschap_latje_trap

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Gerelateerde berichten

ANP
Guus Meeuwis bezingt Verstappen in eindejaarslied
Theater Musical
Doven hebben geen interesse in voorstelling met tolk
Gebarentolk verdwijnt uit Theater aan het Vrijthof
Guus Meeuwis naar Pop on Top in Valkenburg
Overzicht
Uitgelicht
Limburgs Kampioenschap Latje Trap

L1 organiseert deze zomer in samenwerking met Moonen Movies het Limburgs Kampioenschap Latje Trap. Hierbij is het doel om het vaakst de lat te raken vanaf verschillende afstanden. Schop jij het tot de finale in het stadion van één van de Limburgse profclubs? Schrijf je dan in voor een van de onderstaande voorronden verspreid door de provincie.

Schrijf je in voor het LK Latje Trap
Festivals in Limburg
Uitgelicht
Het laatste festivalnieuws in Limburg

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering, kaartverkoop en andere informatie die je niet mag missen vind je hier.

Festivals in Limburg
Uitgelicht
Wij willen met jullie naar Pinkpop!

We zijn op zoek naar een familie die-hard Pinkpoppers. Welke familie gaat met 3 generaties naar Pinkpop? Opa en/of oma, vader en/of moeder, zoon en/of dochter die niet kunnen wachten om mee te brullen met de Foo Fighters, Pearl Jam en Bruno Mars.

Sjoerd en Stefan willen meekijken hoe de familie geniet van al het moois dat Pinkpop te bieden heeft. Vrijdag en zaterdag volgen ze jullie om te zien hoe er gechilled, gefeest en gelachen wordt. Een mooiere aftermovie kan niet!

Geef je op
Advertentie
Wij feliciteren alle ouders met een nieuw wonder

Is er bij jou in de familie of vriendenkring in 2017 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

babyfoto-rubriek

Meest gelezen